Prachtige en praktische tuinen

Tegenwoordig fungeert de tuin steeds meer als extra leefruimte.  Een plek om tot jezelf te komen, waarin je alle dagelijkse beslommeringen even kunt vergeten. Om met uw partner of het hele gezin gezellig te barbecueën, waar kinderen een afgeschermde buitenruimte hebben om zorgeloos te kunnen spelen. Meer dan ooit is een tuin iets persoonlijks: maatwerk dus.

Een tuin om trots op te zijn

De tuinontwerpen van Patrick Dröge Hoveniers zijn exclusief en worden geheel op uw wensen en de huidige tuinsituatie afgestemd. Is uw tuin groot of klein is, nieuw of bestaand? Onze hoveniers zien in elke tuin een uitdaging. Uw tuin moet mooi zijn, maar ook praktisch. Voorop staat dat u plezier beleeft aan uw tuin.

Doordachte tuininrichting

Behalve het gazon, het terras en de planten gaat het bij het ontwerpen van een tuin vooral ook om de vormgeving.  Zo is een tuinontwerp van Patrick Dröge Hoveniers een goed doordacht inrichtingsplan. Uw stijl en uw wensen zijn de basis van het ontwerp. Wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe. Op deze wijze ontstaat er een prachtig tuinontwerp waarin u zich in praktijk thuis zult voelen.

Laat ons uw tuin ontwerpen, bel en maak een afspraak.

Patrick Dröge Hoveniers | Hogedijk 4 | 3195 KR Rotterdam | Tel: 010 - 246 98 65 | E-mail: info@uw-hovenier.nl