Op zoek naar een vakbekwame tuinarchitect in Rotterdam die het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud verzorgt?

Patrick Dröge Hoveniers zorgt voor een maatwerk tuin die aansluit bij uw wensen

Geniet van alle seizoenen in een vakkundig ontworpen en aangelegde tuin. Alle momenten geniet u van uw tuin in Rotterdam als het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud door tuinarchitect Patrick Dröge uit Rotterdam is uitgevoerd. Klanten vinden dat wij maatwerk bieden die aansluit bij hun wensen. Daarom noemen wij onszelf 'uw hovenier'. Bent u benieuwd wat wij kunnen doen met roestvrij staal, natuurstenen tegels en waterelementen? Op onze website ziet u foto's van de realisatie van totaalprojecten met liefde voor het vak en gevoel voor detail.

In Rotterdam gaat u voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of een complete tuin naar Patrick Dröge, tuinarchitect in Rotterdam

Sinds het winnen van De Binnenhuis & Tuin Design Award staat tuinarchitect Patrick Dröge uit Rotterdam bekend om het toepassen van roestvrij staal, water en natuursteen in nieuwe tuinen. Op de website vindt u alles wat tuinarchitect Patrick Dröge uit Rotterdam te zeggen heeft over:

  • tuinonderhoud bijvoorbeeld snoeien, bemesten, voorjaars- en najaarsbeurt
  • tuinaanleg bijvoorbeeld een nieuwe schutting, bestraten terras of aanleggen elektriciteit
  • tuinontwerp bijvoorbeeld voor een grote of kleine tuin, nieuw of bestaand, mooi en praktisch
  • boomverzorging bijvoorbeeld bomen, heesters, vaste planten en gazons

Benieuwd naar onze kijk op uw persoonlijke maatwerk tuin? Bel of mail!

Een tuin om trots op te zijn, dat is ons doel voor u. Al uw tuinwensen nemen wij mee in het ontwerp en de uitvoering. Neem contact en wij vertellen u meer. Bel 010-2469865 of mail info@uw-hovenier.nl. Samen met Patrick Dröge Hoveniers verandert ook uw stukje grond achter uw huis in een echte droomtuin.

Patrick Dröge Hoveniers | Hogedijk 4 | 3195 KR Rotterdam | Tel: 010 - 246 98 65 | E-mail: info@uw-hovenier.nl