Tuinonderhoud Overschie

Heeft u hulp nodig bij uw tuinonderhoud in Overschie? Patrick Dröge hoveniers is er om u op dit gebied te ontzorgen. Wij doen het onderhoud van uw tuin waar u zelf niet aan toe komt, op een bekwame manier.  Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken om het bijhouden van de tuin, dat doen wij namelijk voor u. 

Een goed onderhouden tuin biedt u alle seizoenen plezier. Het onderhouden zelf is echter een klus waar veel tijd in gaat zitten. Toch kan een slecht bijgehouden gazon of een ongesnoeide boom voor irritatie zorgen. Om dit te voorkomen gaan we graag voor u aan de slag

Regelmatig tuinonderhoud

Wilt u regelmatig onderhoud laten doen, waarbij we uw vaste planten en uw gazon behandelen? Patrick Dröge hoveniers zorgt dat uw tuin in Overschie netjes wordt bijgehouden. Uiteraard kunt u hierbij aangeven waar we op moeten letten, zodat de tuin wordt bijgehouden op een manier die u mooi vindt.

 

Bemesten gazon en borders

Om te zorgen dat planten en bloemen goed bloeien, is het belangrijk op tijd en goed te bemesten. Ook hier hebben wij een ruime ervaring in. De borders en gazons houden we op deze manier in goede vorm. 

 

Voorjaars en najaarsonderhoud


Wilt u zorgen dat uw tuin in het voorjaar eens goed onderhouden wordt, zodat deze er in de zomer tegenaan kan? Of dat we in het najaar de tuin klaarmaken voor de winter? Ook hier kunt u ons voor inschakelen. Met plezier zijn we u in alle seizoenen als hovenier van dienst. 

 

Snoeiwerk


Indien gewenst snoeien wij uw bomen en heesters. Dat doen we zo vaak als nodig is. Hoewel het bij veel bomen nuttig is ze in de winter te snoeien, is dit per boom verschillend.  We bekijken wat er nodig is en stemmen daar ons plan op af.

 

Contact


Bent u klaar om uw tuin door ons te laten onderhouden? Neem dan nu contact op met Patrick Dröge hoveniers. Een gerenommeerd hoveniersbedrijf, met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tuinonderhoud.

Patrick Dröge Hoveniers | Hogedijk 4 | 3195 KR Rotterdam | Tel: 010 - 246 98 65 | E-mail: info@uw-hovenier.nl