Tuinaanleg van A tot Z

Onze vakbekwame hoveniers leggen met veel passie en precisie compleet nieuwe tuinen aan, maar richten ook bestaande tuinen opnieuw in. Wilt u slechts een onderdeel van uw tuin onder handen laten nemen? Zoals de bestrating van uw terras of een nieuwe schutting laten plaatsen? Patrick Dröge Hoveniers uit Rotterdam neemt een gedeelte of de complete aanleg van uw tuin uit handen.

Tot in de puntjes verzorgde tuin door 'uw hovenier' uit Rotterdam

Het aanleggen van complete tuinen is het specialisme van Patrick Dröge Hoveniers. We doen dit van a tot z. Onze kracht zit in de realisatie van totale tuinprojecten. We passen bestaande tuinen aan of realiseren een geheel nieuwe tuin waarbij we vanuit een tuinontwerp  werken. In elk ontwerp zijn uw wensen en ideeën ons uitgangspunt. Zo krijgt u altijd de tuin waarin u zich thuis voelt.

Werkelijk ieder onderdeel dat bij het aanleggen van uw tuin hoort, wordt door ons verzorgd. Wij maken bijvoorbeeld de elektriciteit voor de buitenverlichting in orde, evenals de aanleg van een complete beregeningsinstallatie. Indien gewenst inclusief de aanleg van een buitenkraan. Ook voor het leggen van kunstgras of het compleet bouwen of betegelen van een onderheid terras schakelt u de hoveniers van Patrick Dröge Hoveniers in.

Vooraf geven we u advies over de kwaliteit van verschillende materialen die te koop zijn om zo met u tot een goede keuze komen. Deze materialen verwerkt Patrick Dröge Hoveniers op deskundige wijze in uw tuin. Wij werken onder meer met een trilplaat met een slagkracht van 3 ton en met laserapparatuur om exacte hoogtes te kunnen bepalen.

Patrick Dröge Hoveniers staat voor een gedegen voorbereiding, een overzichtelijke planning en heldere afspraken. Dat werkt efficiënt en biedt bij elke tuinaanleg het beste resultaat.

Meer informatie over tuinaanleg?

Patrick Dröge Hoveniers | Hogedijk 4 | 3195 KR Rotterdam | Tel: 010 - 246 98 65 | E-mail: info@uw-hovenier.nl