Tuinaanleg Pernis

Een tuin in Pernis aan laten leggen? Patrick Dröge Hoveniers zet graag zijn expertise in om uw tuin naar uw wensen in te richten. Dit maatwerk is iets wat door veel van onze klanten gewaardeerd wordt. Wij leggen een tuin waar u comfortabel plaats kunt nemen in de zomer. Tegelijkertijd is het een plaats waar de kinderen veilig kunnen spelen, iets wat in een rommelige, slecht aangelegde tuin niet te garanderen is. Tot slot wilt u ook in de winter met een goed gevoel naar uw tuin kunnen kijken. Reden genoeg om aandacht te besteden aan een gedegen tuinaanleg. 

Bij tuinaanleg zijn er bij ons verschillende mogelijkheden:

  • Een compleet nieuwe tuin aanleggen
  • Een bestaande tuin herinrichten

Een compleet nieuwe tuin aanleggen

Onze specialisatie is het aanleggen van compleet nieuwe tuinen. Hierbij gaan we uit van uw wensen op tuingebied. Bij het aanleggen van een compleet nieuwe tuin kunt u alles vanaf het begin naar uw hand zetten. Daarom is dit een aantrekkelijke optie. We beginnen op nul en bieden u de tuin die u voor ogen heeft. Als u wilt helpen we u ook met het ontwerp van de tuin. Als trotse winnaar van een Binnenhuis en Tuin design Award kunt u dat klusje wel aan Patrick Dröge hoveniers overlaten.

 

Herinrichting van uw bestaande tuin

Bij het herinrichten van een nieuwe tuin ligt er al wel een basis, wat natuurlijk ook weer zijn voordelen heeft. Het begin is al gemaakt, waarna we op smaakvolle wijze de tuin uit kunnen bouwen. Zo kunnen we met allebei deze methodes uit de voeten. 

Maatwerk en expertise in tuinaanleg


Wij adviseren u graag over het gebruik van de juiste materialen. Wij laten hierbij graag onze expertise en ervaring in het aanleggen van tuinen spreken. 
Materialen bepalen deels het uiterlijk van uw tuin. Welke bloembakken worden er bijvoorbeeld gebruikt? Welke planten en bloemen wilt u in uw tuin gaan plaatsen?  

Hierbij kunt u natuurlijk zelf beslissen aan welk materiaal u de voorkeur geeft. Hierover maken we samen heldere afspraken. Op die manier blijft u binnen het budget dat u voor ogen heeft en is het materiaal dat we gebruiken in lijn met uw wensen


Nauwkeurig en goed voorbereid


Wij gaan bij onze tuinaanleg erg nauwkeurig te werk. Bij het voorbereiden van ons werk maken we gebruik van professionele gereedschappen, zoals een trilplaat en laserapparatuur. Zo weet u zeker dat uw tuin ook echt precies eruit komt te zien zoals u in gedachten had.

 

Schuttingen en bestratingen


U hoeft natuurlijk niet per se de hele tuininrichting om te gooien. Wellicht wilt u alleen een schutting laten plaatsen, of bijvoorbeeld een bestrating laten aanleggen. Ook deze aanpassingen kunnen al voor een geheel nieuw aanzicht van de tuin zorgen. Hiervoor kunt u zeker ook gebruik maken van onze diensten.

Ook in dit geval speelt de keuze van materiaal weer een rol. Wilt u een schutting van kunststof of aluminium? Of heeft een houten schutting uw voorkeur? Welk materiaal het uiteindelijk ook wordt, wij zorgen dat hij geplaatst wordt. Zo bent u verzekerd van uw privacy, terwijl de schutting ook mooi bij de rest van de tuin past. 

Bij de bestrating is er dan weer de keuze tussen verschillende soorten klinkers waar u zich mee bezig kunt houden. Ook kunt u natuurlijk voor siertegels gaan, die uw tuin net een beetje extra allure geven. Zo kunt u kiezen voor betonnen of keramische tegels. Of creëert u liever een bijzondere sfeer met natuurstenen tegels? 

Wilt u dat de kinderen veilig kunnen spelen, of zoekt u een betegeling voor een klimrek? Dan zijn rubberen tegels natuurlijk ideaal. Deze garanderen een zachte landing, wat u natuurlijk gerust zal stellen. Wij adviseren u uiteraard graag over het gebruik van de juiste materialen.

 

Tuinonderhoud


Als de tuin eenmaal aangelegd is, is het ook van belang dat deze goed onderhouden wordt. Ook dit karwei nemen wij graag voor onze rekening. Wij kunnen uw tuin periodiek onderhouden, waarmee we u ontzorgen. Tegelijk zorgen we ervoor dat uw tuin er verzorgd bij ligt. Ook als u eenmalig of eens in het jaar een onderhoud van uw tuin wilt, kunt u Patrick Dröge hoveniers inschakelen. 

 

Patrick Dröge Hoveniers


Patrick Dröge is al meer dan 20 jaar een bekende naam op het gebied van tuinaanleg in Pernis. Complete ontzorging op het gebied van tuinen is iets waar we trots op zijn. Door onze gedegen en nauwkeurige aanpak, onze duidelijke planning en de afspraken die we met u maken over het resultaat en over het materiaalgebruik leveren we maatwerk. We leveren u een tuin waar u blij mee bent, terwijl wij deze met trots aan ons portfolio toe kunnen voegen. Reden genoeg voor ons om vakwerk af te leveren! 

 

Meer weten over tuinaanleg?


Wilt u meer informatie over tuinaanleg in Pernis? Neem dan contact op met Patrick Dröge Hoveniers. Wij staan u graag bij, van ontwerp en advies tot uitvoering en onderhoud. 

Patrick Dröge Hoveniers | Hogedijk 4 | 3195 KR Rotterdam | Tel: 010 - 246 98 65 | E-mail: info@uw-hovenier.nl