Tuin- en boomverzorging door ‘uw hovenier’

Tuin- en boomonderhoud vragen tijd en vakkennis. Ontbreekt het u aan tijd of groene vingers? Dan is Patrick Dröge Hoveniers u hierbij graag van dienst. Zo geniet u optimaal van uw tuin, het hele jaar door.

Tuinonderhoud

Om het maximale uit uw tuin te halen moet uw tuin het hele jaar goed verzorgd worden. Bomen, heesters, vaste planten en gazon, alles heeft op een juiste wijze onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. Snoeien, bemesten van borders en gazons, het uitvoeren van een voorjaars- en najaarsbeurt. Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden die wij u bieden.

Onderhoud is nodig om uw tuin er elk seizoen mooi en verzorgd uit te laten zien. Door regelmatig tuinonderhoud te plegen kunt u het hele jaar door genieten van een prachtige tuin die in uitstekende conditie is. Patrick Dröge Hoveniers is een vakbekwaam hoveniersbedrijf uit Rotterdam dat u het tuinonderhoud graag uit handen neemt. Geheel naar uw wensen voeren wij het tuinonderhoud uit. Of dit nu gaat om een paar keer per jaar het benodigde snoeiwerk of om het volledige onderhoud van uw tuin, wij staan graag voor u klaar.

Boomverzorging

Bomen moeten goed onderhouden worden. Dat betekent dat ze regelmatig op de juiste manier gesnoeid moeten worden. Wij verzorgen uw boomonderhoud door het klimmend snoeien of kappen van uw bomen. Met onze expertise zijn we in staat uw bomen op de juiste manier te snoeien. Ook kunnen wij beoordelen of uw bomen in goede conditie verkeren. Het professioneel snoeien en vellen van bomen is een discipline die gespecialiseerde kennis vereist. Patrick Dröge Hoveniers kan u dit allemaal bieden.

Patrick Dröge Hoveniers | Hogedijk 4 | 3195 KR Rotterdam | Tel: 010 - 246 98 65 | E-mail: info@uw-hovenier.nl