Zoekt u een capabel hovenier met een vakkundig hoveniersbedrijf in Schiedam?

Voor tuinaanleg en tuinontwerp is Patrick Dröge 'uw' hovenier met ruime ervaring

Een hoveniersbedrijf vinden in Schiedam, die uw nieuwe tuin met een professioneel tuinontwerp en tuinaanleg aanpakt is niet eenvoudig. U gaat af op mond-tot-mond reclame maar weet niet of de hovenier voldoet aan uw smaak. Patrick Dröge Hoveniers laat u op de website een enorme verzameling foto's zien waarmee we onze stijl tonen, aangepast aan de wensen van u als klant. Uiteraard zijn we vakbekwaam en leveren we precisiewerk bij de tuinaanleg van uw tuin in Schiedam, maar wij onderscheiden ons in onze passie voor 'echte' materialen zoals het gebruik van natuursteen, water en roestvrijstaal. Die passen wij toe door in het tuinontwerp met een mathematische precisie te werken waardoor op een evenwichtige manier diverse plekken in de tuin ontstaan. Hiervoor wonnen wij de Binnenhuis & Tuin Design Award. Bel ons als onze aanpak u bevalt op 010-2469865. Wij werken met liefde voor het vak in uw tuin in Schiedam!

Tuinontwerp, tuinaanleg of hovenier in Schiedam nodig? Bij hoveniersbedrijf Patrick Dröge vindt u alles in één

Hoveniersbedrijf Patrick Dröge uit Rotterdam is een bijzondere hovenier. Voor uw tuin in Schiedam past hij een eigen stijl toe met een exclusief karakter. Bijzonder is het totaalconcept waarmee uw droomtuin wordt gerealiseerd. Kijk op onze website als u interesse heeft in:

  • tuinaanleg in Schiedam;
  • tuinonderhoud in Schiedam;
  • tuinontwerp in Schiedam.

Uw droomtuin is ons vak. Neem contact op.

Aarzel niet wanneer u van uw tuin een echte droomtuin wil maken. Wij hebben alle disciplines in huis voor complete tuinaanleg. Uw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt. Bel 010-2469865 of mail info@uw-hovenier.nl voor het beste resultaat.

Patrick Dröge Hoveniers | Hogedijk 4 | 3195 KR Rotterdam | Tel: 010 - 246 98 65 | E-mail: info@uw-hovenier.nl